January 14, 2009

Supa-crema de ardei copti

Revista Stil&Elan probabil nu va spune nimic, nici mie nu mi-a spus pana acum 2 zile cand oprindu-ma la benzinarie am luat si aceasta revista gratis, sa mai vedem ce scrie lumea.

La pagina 24 (rubrica gastronomie), mi-a luat ochii poza supei de ardei copti si mi-am zis pe loc ca voi face si eu.



Ingrediente:
5 ardei capia rosii, 1 ardei gras verde, sare, piper proaspat macinat, 5 dl de baza de supa pasare, 4 dl de iaurt, 1 dl de smantana, ulei de masline. Se coc ardeii si se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin blender. Se adauga supa de pasare, smantana si se orneaza cu frunze (de rucola am avut eu).

Pofta mare !

1 comment:

nico said...

...gustosa, racoritoare, primavarateca...foarte gustoasa, mai ales daca e gata facuta:)