Fiind mare amatoare de ciorbe, zilele friguroase si cetoase ale sfarsitului de noiembrie sunt un motiv in plus pentru a introduce in meniu ciorba de legume, preferata mea.
Ingrediente:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhi-I-rmr9962SYXje9umolzwmjBNw-NwmEFLjSQHIGPbv3HJLMkpTLREz9mukzV0pr0qbyZL4-Ntf4KRf3FU-j40WfpWagvfPoN9zpn8Ck0C4TGDpPLQWTDfkhYUEyV6B80nlaOwpEEyZJ/s200/ciorba+de+legume.jpg)
- o ceapa - se taie marunt
- 1 pastarnac - l-am gasit prin frigider si am hotarat sa pun capat singuratatii lui
- 2 morcovi mari - taiati rondele
- o telina mica taiata marunt
- 1 gogosar taiat marunt
- 1 ardei capia taiat marunt
- cateva felii subtiri de praz
Toate aceste ingrediente se calesc cu putin ulei si apa timp de 20 minute. Se adauga apoi 5 cartofi taiati cubulete si se completeaza cu apa. Dupa ce cartofii s-au fiert, se adauga bulion. Dupa 10 minute se stinge focul si se adauga o mana de patrunjel si leustean, sare si piper.
Ciorba e gata. Pofta mare. Se serveste cu smantana.
No comments:
Post a Comment