Ingrediente:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCndDxboMZ_D7Fz1TyKGNgBbon-2lVyAaWmzTxsi8phu9GF8uMahSxRXrX3bbqEMM1IK2-AlGsMHsear9gOVWQFJvvdSFf7md-9jWPGSMshO0vL0wcvkCOxJ1ykslxnW6wU-lXOTZortW7/s200/tortelini+cu+ciuperci.jpg)
- 300 g spaghete tortellini
- 150 g branza topita cu unt
- 2 linguri de smantana
- 2 maini de ciuperci crude
Se fierb spaghetele in apa cu sare.
Separat se pregatesc ciupecile. Eu le spal bine si le tai in doua. Le calesc apoi intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei de masline.
Pentru sos incalzesc intr-o tigaie cu o lingurita de ulei branza topita si o amestec cu smantana. O tin pe foc doar cat compozitia devine cremoasa.
Intr-un vas cu o lingura de ulei de masline se pun spaghetele, sosul si ciupercile, sare, piper si busuioc.
Pofta mare!
No comments:
Post a Comment