ne-am decis ca de Anul Nou sa gatim peste.
Pangasius cu salata de grefe, avocado si sos vinegreta am facut la
pranzul din prima zi a anului.
Am inceput cu salata.
Ingrediente
Salata verde - se taie in fasii de aprox 4 cm
2 grefe - curatate de coaja alba care este amara, se folosesc felii
intregi
2 avocado - se taie in bucati potrovit de mari
Pentru sosul vinegreta:
2 lingurite mustar de Dijon
2 lingurite otet de cidru am folosit eu, dar era de sherry in reteta
1 lingurita de ulei de masline
1 lingurita suc de grefa
Sare si putin piper
Pangasius pane
2 oua
1 lingura de lapte
Faina
Pesmet
Am trecut bucatile de pangasius prin faina, apoi prin ouale batute si
amestecate cu lapte, si in final prin pesmet. Se prajesc 2 min in ulei
incins si se scot pe hartie absorbanta.
Pofta mare si voua!
A fost asa de bun ca am uitat sa mai fac si poza, asa ca am folosit-o
pe cea din carte.
Noi am pus si orez fiert drept garnitura pe farfurie.
No comments:
Post a Comment